četrtek, 18. oktober 2012

Oh....kaj pa embalaža

Če ste se kdaj lotili kakšnega novega prodajnega podviga, ste gotovo naleteli tudi na tisti del, ki se mu pravi "embalaža nekega prodajnega izdelka". Saj veste - ljudje najprej vidijo pakungo  in šele nato se bodo mogoče potrudili in preverili kaj je notri.

Torej: da se kar se da lično, okusno, eko itd. priljubiš morebitnemu kupcu, moraš temu vprašanju nameniti nekaj tehtnega razmisleka.

1. V kakšni embalaži se bo izdelek, ki je bil kupljen, poslal srečnemu novemu lastniku.
2. V katero embalažo se bo izdelek zapakiral, če se bo le ta prodal, na prihajajočem "Artish-u", ki bo prihodnjo soboto v KINU ŠIŠKA
3. Vprašanje v razvoju
4. Vprašanje v razvoju
5. Vprašanje v razvoju

Ko pričneš brskati po internetu za primerno embalažo, kaj hitro ugotoviš, da le te za tako majhne nadobudne podjetnike, skorajda ni.
Z največjim veseljem ti po ugodni ceni sicer ponudijo embalažo po kakršnikoli tvoji muhasti želji, le da so naročene količine veeeeeeeeliiiiiiiike. NE BO ŠLO.
Nato prehodiš knjigarne, papirnice, trgovine.... in ugotoviš, da bi lahko svoje lepe, dizajnerske, unikatne, umetniške....izdelke zapakiral v draaaage darilne pakete ali pa v



NE BO ŠLO.


Nato razmišljaš naprej. Hmmmm....kaj pa VALKARTON Logatec, tega imam za ovinkom.

Majhen izlet, je prinesel kupček "fouš" valovite lepenke.


z malce spretnosti nastane


POCENI, EKO, LIČNO.....

Meni je zeeeelooo všeč.

A bo tudi morebitnim kupcem?

P.S. seveda pride notri še bel ovojni papir, zgoraj vrvica....skratka še malce "lišpanja"


torek, 2. oktober 2012

Ljudje na kup, rodilo se je nekaj čudovitega!

 



Ni ga bolj čudovitega občutka, kot je novo rojstvo.

In rodila se je prečudovita, majhna in še zelo občutljiva trgovinica "PolonaVesna". Luč sveta je ugledala v svetovni spletni trgovini Etsy.
Red Bird Of Paradise On a beige Cotton Pillow Cover
S Polono sva presrečni, da vam jo lahko predstaviva ter vas prosiva, da jo občudujete, pohvalite in priporočite vsem svojim prijateljem, znancem, sorodnikom, poznancem, tujcem.....vsem, ki bi si želeli EDINSTVENEGA DODATKA v svojem domu.

Gingerbread pigs on Kitchen TowelVsi dizajnerski izdelki so lahko tudi prečudovito DARILO, ki vam bo zagotovilo večno zvestobo in najboljši "štrudl" vsake obdarovanke ter največje "pivce" vsakega obdarovanca.

Trgovinica se bo seveda večala in večala in vas vsakič znova presenetila z novimi izdelki.

http://www.etsy.com/shop/PolonaVesna?utm_source=OpenGraph&utm_medium=PageTools&utm_campaign=Share


Torej, kupite ali pa samo poglejte, pohvalite in obvezno priporočite naprej, najino novo, prečudovito trgovinico.

Hvala Hvala Hvala Hvala.......

Vesna


P.S.  Ok, povezava je dolga, a moje poznavanje računalnika in njegove kopirne logike, še nisem osvojila, se pa trudim in obljubim, da se bom poboljšala.