četrtek, 18. oktober 2012

Oh....kaj pa embalaža

Če ste se kdaj lotili kakšnega novega prodajnega podviga, ste gotovo naleteli tudi na tisti del, ki se mu pravi "embalaža nekega prodajnega izdelka". Saj veste - ljudje najprej vidijo pakungo  in šele nato se bodo mogoče potrudili in preverili kaj je notri.

Torej: da se kar se da lično, okusno, eko itd. priljubiš morebitnemu kupcu, moraš temu vprašanju nameniti nekaj tehtnega razmisleka.

1. V kakšni embalaži se bo izdelek, ki je bil kupljen, poslal srečnemu novemu lastniku.
2. V katero embalažo se bo izdelek zapakiral, če se bo le ta prodal, na prihajajočem "Artish-u", ki bo prihodnjo soboto v KINU ŠIŠKA
3. Vprašanje v razvoju
4. Vprašanje v razvoju
5. Vprašanje v razvoju

Ko pričneš brskati po internetu za primerno embalažo, kaj hitro ugotoviš, da le te za tako majhne nadobudne podjetnike, skorajda ni.
Z največjim veseljem ti po ugodni ceni sicer ponudijo embalažo po kakršnikoli tvoji muhasti želji, le da so naročene količine veeeeeeeeliiiiiiiike. NE BO ŠLO.
Nato prehodiš knjigarne, papirnice, trgovine.... in ugotoviš, da bi lahko svoje lepe, dizajnerske, unikatne, umetniške....izdelke zapakiral v draaaage darilne pakete ali pa v



NE BO ŠLO.


Nato razmišljaš naprej. Hmmmm....kaj pa VALKARTON Logatec, tega imam za ovinkom.

Majhen izlet, je prinesel kupček "fouš" valovite lepenke.


z malce spretnosti nastane


POCENI, EKO, LIČNO.....

Meni je zeeeelooo všeč.

A bo tudi morebitnim kupcem?

P.S. seveda pride notri še bel ovojni papir, zgoraj vrvica....skratka še malce "lišpanja"


1 komentar:

  1. kot nakupovalko me zmeraj gane notranji ovojni papir, to mi sprosti hormon sreče, ko odgrenm tisti papir (sploh če je prosojen)sem neizmerno blažena. tudi ena nobel krpa ima takoj mogočnost plesne obleke Cristina Diorja (ne, da bi jo kdaj vlekla iz škatle ampak moja zmožnost vživljanja je neizmerna)

    OdgovoriIzbriši