nedelja, 03. marec 2013

Z RoZINKO na kavi

Dobila sem priložnost, da se preizkusim kot novinarka. To enkratno izkušnjo mi je podarila Rada iz čudovitega, ustvarjalnega, Prostočasnika.

Za prvi intervju sem izbrala dve čudoviti dami, Viktorijo in njeno hči Mankico, ki sta bili tako dobri, da sta v decembru odpotovali čez lužo, se vrnili šele v januarju in mi tako, nehote omogočili, da se zberem in v miru pripravim na intervju.

Konec januarja sem ju povabila na kavo v gostilnoPotrudila sem se in  prišla na dogovorjeno mesto dovolj zgodaj, da sem lahko pred njunim prihodom naredila več deset slik in tako vsaj do neke mere uspela pravilno nastaviti fotoaparat.


Skoraj dve uri smo se ob kavici prijetno pogovarjale o Dišečih dobrih Vilah, Gozdnih vilah Cimetkah te o Srečnih Kokoškah.

¸
Pogovarjale smo se tudi o njunih pustolovskih potovanjih, o veselju ustvarjanja, o materialih, ki jih uporabljata, o glasbi.... in še in še
 
Vse si lahko preberete v najnovejšem Prostočasniku, ki se že nahaja v vaši najbljižji trafiki.
 
Fotografija
 
 

 
 


4 komentarji:

 1. Ker imaš super blog in dobre ideje, ti podarjam nagrado Liebster award.LP, Vanja

  OdgovoriIzbriši
 2. Luštno te je brati.

  Na mojem blogu pa te čaka nagrada :)


  lp

  OdgovoriIzbriši
 3. Ohhh, tako sem vesela in to kar dvakrat. Zdaj moram pa najti računalničarja, da mi bo pomagal vse to sprovesti. Bom pa vesela vseh namigov.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Maaa, nič ne kompliciraj - raje nas ponovno očaraj s kakšno novo objavico!! Čakamo, čakamo!
   Uživaj!

   Izbriši