četrtek, 26. januar 2012

Iskreno opravičilo

Iskreno se opravičujem, za svojo trditev, ki sem jo navedla v svojem včerajšnjem komentarju.

Glasil se je nekako takole: "ne vem v kateri fazi je trenutno moja najstnica, sedaj, ko ni več v črni fazi"

Trditev je neresnična...  VEM v kateri je in v njej je že nekaj let, le priznala si nisem.

JE V FAZI SPREMINJANJA in to ne le svoje zunanje podobe temveč tudi podobe svojega 16 m2 velikega bivališča.
Samo v zadnjem letu je vsaj 1x na mesec prestavila pohištvo v svoji sobi in rezultat je:

uničen parket in
omara brez vrat (malih in drsnih)

in ja, še bi lahko naštevala.

Torej, vsem bodočim staršem najstnikov, toplo priporočam, da takoj, ko zaznajo težnjo svojih potomcev po spreminjanju gnezdeca, pohištvo opremijo s KOLEŠČKI.

RES, RES toplo priporočam.

5 komentarjev:

  1. Vivi draga moja: jaz se ne bi s koleščki ubadala. Svojo najstnico bom precej poslala na vrt, ji postavila indijanski šotor. Cunje bo lahko imela tako nametane kar po tleh (bodo vsaj koristne, da bo detetu mehko posltano). lahko se bo neusmiljeno barvala (pa magari z rdečo zemljo: te imamo na tone). Živela bo v stiku z naravo in bila čist "in".
    Ko bo fazo spreminjanja prerasla, pa jo bomo vljudno in z velikim veseljem povabili, naj preizkusi novo opremljeno, prelakirano in prebarvano bivališče, opremljeno z Ikea pohištvom. :D
    Pa dobrodošla med bloggerji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pri tem ti želim veliko, veliko uspeha....ampak vedi,da ko sem bila jaz mlada in polna intuzijazma o vzgoji otrok, sem vsem naokoli govorila, da se bom z mojimi otroci vse razumsko pogovorila in ne bom nikoli, ampak nikoli imela nobenih histeričnih izpadov, nobenih nepospravljenih igrač, nobenih slabih ocen....
      iluzija draga moja, iluzija.

      Izbriši
  2. ja to sem tud jst rada počela in mam mal porajsan parket (sam ni tko hudo). sem pa imela precej manjšo sobo (cca. 10 m2), zato je bilo precej manj maneverskega prostora :)

    OdgovoriIzbriši
  3. haha jaz pa mislim, da ima preveliko sobo, da lahko 1x na mesec prestavlja pohištvo. to je vsaj 12 kombinacij pohištva na leto :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. ob prihodu v fazo je potrebno čim manj hodit v njeno sobo (morda le kadar je ni doma in še to iz čisto pedagoških in kulturoloških razlogov, čisto učenje nič fizičnega dela)in ob odhodu na faks ali trajni izelitvi porihtat sobo v garderobno sobo za mamo z dodatno zložljivo posteljo za goste (sem spada tudi ona);)

    OdgovoriIzbriši